Behandelingen

Dit is wat wij bieden

Nagelstudio

In onze salon kunt u terecht voor alle soorten nagelbehandelingen. Denk hierbij van klassieke manicure tot nagelversteviging en kunstnagels. Wij werken met de meest kwalitatieve producten die milieuvriendelijk zijn en de kans op allergieën verkleinen.

(Medische) Pedicure

Bij ons kunt u terecht voor alle behandelingen op gebied van voetverzorging. Wij behandelen onder andere likdoorns (eeltpitten), ingroeiende nagels, kloven, mycosenagels (verdikte-/kalk-/schimmelnagels ), verwijderen van eelt en wratten. Ook besteden wij aandacht aan de behandeling van diabetische, reumatische, verwaarloosde, oudere en overige risicovoeten.

Schoonheidssalon

Voor zowel jong en oud bieden wij een groot scala aan schoonheidsbehandelingen: acné, anti-aging, microneedling, peelings, epileren, harsen etc. We werken met hoogwaardige, dermatologische producten voor het gezicht.

Cryolipolyse

Simpel, snel, veilig en het vet blijft weg! Met de Body-wizard cryolipolyse behandeling wordt het vet plaatselijk bevroren, wat vervolgens op een natuurlijke manier uit het lichaam wordt afgevoerd. Geen naalden, geen speciaal dieet, geen operatie, geen hersteltijd! Met de Body-wizard kunnen 4 afzonderlijke plaatsingen tegelijk uitgevoerd worden.

Mineral Facial Hydro dermabrasie

De Mineral Facial Hydro Dermabrasie combineert verschillende technieken en is uitgerust met de ultrasound, radiofrequent, de serum infusion spray en de koude en warme hamer waardoor er met de Mineral Facial Hydro Dermabrasie een volledige huidverbeterende behandeling kan worden gegeven.

Opleidingscentrum

Na bijna 15 jaar ervaring willen we onze kennis overbrengen. Voor zowel beginners als gevorderden is er keuze tussen verschillende opleidingen op gebied van kunstnagels.