Hoe voelt dat nu, die cryo?

Tijdens de behandeling wordt een gelpad op het  gebied geplaatst, waarna de huid met een vacuüm-kop wordt “opgezogen”. Tijdens de behandeling kan u kort een trekkend gevoel ervaren, waarna het gebied meteen gericht wordt gekoeld, dit trekkende gevoel zal  binnen 15 minuten verdwijnen. Veel mensen gaan tijdens de behandeling lekker een boek lezen, internetten of een dutje doen. Of…. een gezichtsbehandelingPermanent make-up en wie weet een ontharingsbehandeling laten doen.

Waar gaat dat behandelde vet naar toe?

Zodra de behandelde vetcellen zijn gekristalliseerd (“bevroren”), voert het lichaam het vet en de dode cellen op een natuurlijke manier af. Behandelde vetcellen verdwijnen en komen niet meer terug. Na het 18e levensjaar maken wij ook geen nieuwe vetcellen meer aan.

Welke zones kunnen we dan behandelen?

  • Heupen
  • Buik
  • Rug
  • Love handles
  • Billen
  • Benen binnenkant -en buitenkant
  • Knieën
  • Taille
  • Maagstreek
  • Kin/Onderkin

Voor wie kan deze behandeling?

Voor wie is deze behandeling geschikt?
De cryolipolyse behandeling is voor nagenoeg iedereen geschikt. Zelfs voor fanatieke sporters die vet op bepaalde probleemzones niet weg krijgen. De cryolipolyse behandeling is niet bedoeld om mee af te vallen, maar om de vetlaag van het lichaam te verminderen, waardoor alles wat strakker wordt. Wilt u overgewicht behandelen? Dan is dit helaas niet de juiste manier.

Wanneer zijn de resultaten zichtbaar?

De meest resultaten zullen na een periode van 8 tot 16 weken zichtbaar zijn, daarna blijft het lichaam zeker nog 4 tot 6 maanden na de behandeling doorgaan met het afvoeren van de afgebroken vetcellen.

Cryolipolyse Bodywizard 1 plaatsing/kop

Cryolipolyse Bodywizard 1 plaatsing/kop

Hoeveel behandelingen zijn er nodig?

Het is per persoon verschillend hoeveel cryolipolyse behandelingen er nodig zijn. Dit hangt natuurlijk af van uw lichaam en uw vetpercentage. Daarom is er altijd een intake voordat wij kunnen vaststellen wat het aantal geschatte behandelingen gaat worden. Er wordt ook gekeken naar het volume van het te behandelen lichaamsdeel. Tussen opeenvolgende behandelingen ligt een periode van 8 tot 12 weken. Deze periode heeft de huid ook nodig om weer rustig te herstellen en het effect uiteindelijk groter te laten worden. Tijdens de behandeling kunt u gewoon iets doen wat u zelf wilt. Na de behandeling kunt u gewoon uw dagelijkse bezigheden weer oppakken.
Wij adviseren afhankelijk van onder andere uw levensstijl gemiddeld 1 onderhoudsbehandeling per jaar.

Om de 12 weken behandelen