Schoonheidssalon

Gelaatsverzorging

Onder invloed van interne en externe factoren verandert uw huid in de loop van de tijd. Hoe ouder u wordt, hoe belangrijker het is om de juiste crèmes en verzorgende producten te gebruiken. Een goede verzorging van de huid is ook heel belangrijk voor mensen die vaak make-up gebruiken of voor degenen die in een vervuilde omgeving wonen of werken. Als u uw gelaat regelmatig laat behandelen, ziet u er stralend uit en voelt u zich energiek. Uw huid veroudert dan minder snel en blijft veel strakker. Alle gelaatsverzorgingen worden uitgevoerd met professionele producten van Meder Beauty Science. Meder Beauty biedt zes professionele behandelingen voor de meest esthetische problemen.

Keuze van behandelingen

Watch Our Gallery

Feel comfortable like home.

Microneedling

Microneedling is een huidverbeterende behandeling. Het is dé ideale oplossing voor een vale huid, grove poriën, een slappe huid, pigmentvlekken, rimpels, acne plekjes of kleine littekens. Het zorgt ervoor dat een grauwe, oneffen huid weer een stralende teint en glans krijgt, en dat oneffenheden en pigmentvlekken verminderen. Het zet de huid aan tot het maken van elastine en collageen, en zorgt zo voor een verbeterde huidstructuur en huidconditie.

Hoe werkt het?

Tijdens het needlen worden microkanaaltjes gecreëerd, die direct de celdeling stimuleren met als doel het herstellen en regenereren van de behandelde zone. Deze microperforaties ondersteunen het absorberend vermogen van actieve werkstoffen van mesoserums. De vermeerderende aantal huidcellen resulteren in een verhoging van de collageensynthese. Hierdoor worden rimpels en lijntjes verminderd. Een volledige regeneratie duurt 4 – 8 weken.

 

Acnébehandelingen

Meer informatie volgt

Peelings

Meer informatie volgt

Epilatie en harsen

De epilaties gebeuren met de harde hars die zich hecht aan de haren en niet aan de huid. Daarom is deze geschikt voor het behandelen van gevoelige zones zoals gezicht, oksels en bikinilijn.

Special Offer

Heeft u interesse in een van deze behandelingen?